"Grmljavina" se ne stišava – Sloboda besni na sudiju Karadžića!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.08.2012.
13:04
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Fudbalski klub Sloboda iz Užica ne želi da odustane u borbi protiv nepravde koja im je naneta na meču protiv Donjeg Srema kada je sudija Karadžić u 92. minutu meč dosudio najstrožiju kaznu u korist gostujućeg tima.

Povezane vesti

Predsednik užičke Slobode je odmah nakon pomenute utakmice izneo niz teških optužbi na račun glavnog sudije meča, Milana Karadžića, koji je, podseća Subotić, i prošle godine oštetio užički tim.

Danas su čelnici kluba preko zvaničnog sajta još jednom pokušali da ukažu javnosti na nepravdu koja im je naneta, svoje tvrdnje obrazloživši slikama i video zapisima sa meča.

Iz Slobode poručuju da je sudija Karadžić bio jedini na utakmici koji je video kontakt između Marića i Damjanovića na osnovu koga je dosudio najstrožiju kaznu.

Iz kluba takođe pažnju usmeravaju na pomoćnog sudiju Igora Radojičića koji nije reagovao prilikom sporne situacije.

Ono što je trebalo sudija da uradi, poručuju iz Slobode, je da pokaže žuti karton fudbaleru Srema za vrhunsko simuliranje koje se najbolje vidi na zamrznutim fotografijama.

sloboda

sloboda

sloboda

sloboda

Takođe, iz kluba poručuju da će u toku dana biti objavljeno i zvanično saopštenje za javnost povodom spornih dešavanja sa pomenute utakmice.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.