Gronkovski završio sezonu

Autor: Pavle Lazarević
utorak 10.12.2013.
22:05
Izvor: Sportske.net

Malerozni tajt-end, Rob Gronkovski, propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena. On je već propustio prvih 6 utakmica svog tima zbog brojnih operacija podlaktice. “Pejtriotski” će još jednom morati da se naviknu na igre bez svog ključnog igrača.

Povezane vesti

Gronkovski je doživeo povredu u trećoj četvrtini utakmice protiv Klivlend Brauns. Nju Ingland je dobio tu utakmicu, ali je cena pobede prevelika. Popularni “Gronk” će propustiti ostatak sezone, jer su mu stradali ligamenti kolena.

Još od pred-sezone smo bez Gronkovskog. Odigrali smo prvih 6 utakmica bez njega. Mislim da smo svi navikli da Rob nije tu da nam pomogne,” rekao je Bil Beličik.

“Gronk” je od povratka na teren bio najdominantniji u ligi na svojoj poziciji. Imao je 37 hvatanja za 560 jardi. Uhvatio je pas za tačdaun na četiri vezane utakmice.

Ali njegovo prisustvo se najviše odrazilo na efikasnost tima u red-zoni, gde je predstavljao sigurnu metu za Toma Brejdija.

Nju Ingland će biti u plejofu, ali koliko daleko mogu bez najdominantnijeg tajt-enda u ligi, ostaje da se vidi. Da li će ponovo genijalnost Bila Beličika i Toma Brejdija nositi ekipu dalje od realnog dometa, što je prvo kola doigravanja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.