Grujin: "Fijat pomogao! Državo, na tebe je red!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.11.2013.
15:05
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Predsednik KK Radnički Kragujevac Ivan Grujin saopštio je da su Fijat automobili Srbija produžili saradnju sa ovim ABA ligašem ali da to ne znači da država sada može da stavi po strani zahteve za pomoć koji stižu iz Kragujevca.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kompanija Fijat automobili Srbija i KK Radnički iz Kragujevca potpisali su danas ugovor o nastavku saradnje a predsednik ABA ligaša iz grada na Lepenici izrazio je zahvalnost najvećem izvozniku u našoj zemlji što je sprečio da Radnički dođe na rub egzistencije.

"Nastavak naše saradnje nastao je na prijateljskim osnovama, pre svega. Ovim potezom FAS nam zapravo omogućava da opstanemo kao klub, da ne skliznemo sa ruba egzistencije. Mi ćemo tek pokušati da rešimo sve probleme koje imamo u ovoj sezoni" rekao je Grujin.

Prvi čovek Radničkog dodao je da obnavljanje saradnje sa FAS-om ne amnestira državu od pomoći za koju iz Kragujevca redovno mole putem medija.

"Današnji ugovor ne predstavlja rezultat naših nastojanja da od države dobijemo podršku kao jedini predstavnik Srbije u Evrokupu i jedan od predstavnika u ABA ligi, kako se ponegde pogrešno interpretira. Kao što smo ispoštovani od naših partnera, i dalje očekujemo da i država koju predstavljamo učini poteze podrške" ističe Grujin.

Generalni direktor FAS-a poručio je da će ta kompanija ostati najodaniji navijač Radničkog.

"Naše partnerstvo je unapređeno prošle godine, a njihovo zalaganje, borbenost i želja na terenu za pobedom bili su dovoljni da naša kompanija nastavi da ih na tom putu podržava. Ovim činom još jednom ističemo značaj ulaganja u sport u lokalnoj zajednici. Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da kažem da smo postali pravi partneri. Svim snagama ćemo nastaviti da podržavamo Košarkaški klub Radnički za ostvarenje njihovih ciljeva na najbolji način. Ostaćemo najodaniji navijači Radničkog" konstatovao je Antonio Ferara.

Potpisivanju ugovora u zgradi Grada Kragujevca, pored ostalih, prisustvovao je drugi tim KK Radnički koji se od ove sezone takmiči u Drugoj ligi Srbije.

Ne propustite