Grujin: ''Radnički će igrati modernije, poletnije...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.08.2013.
21:11
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Prvi čovek kragujevačkog Radničkog poručio navijačima ovog kluba da ''ne treba da brinu'' kad su u pitanju mogućnosti ove ekipe u narednoj sezoni.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevački Radnički i ovog leta je značajno izmenio ekipu, ali predsednik kluba Ivan Grujin veruje da će trener Miroslav Nikolić ponovo uspeti da je ukomponuje na pravi način i da će Kragujevčani igrati bar na prošlogodišnjem nivou, ako ne i još bolje.

''Imamo znatno veći broj mladih i ambiciznih igrača, što nas uverava da ćemo igrati modernije, poletnije, sa više žara. Posebno me raduje što ćemo ove sezone odmeriti snage sa rivalima iz Evrokupa, da preciznije utvrdimo koliko smo blizu ili daleko od Evrope o kojoj smo pričali četiri godine u Kragujevcu'', izjavio je Grujin.

On je istakao i da će sa glavnim sponzorom, kompanijom FIAT, biti nastavljena saradnja, kao i sa ostalim partnerima, ali i popred toga Grujjin naglašava da je Radničkom potrebna i pomoć države, koju zahtevaju i beogradski ''večiti rivali''.

''Ove godine stavljamo akcenat i na borbu za ravnopravan položaj Radničkog u srpskoj košarci u odnosu na Partizan i Zvezdu, pre svih. Uz takmičenje u regionu, očekuje nas izlazak na evro-scenu, pa treba prikupiti dovoljno sredstava da dostojno reprezentujemo košarku sa ovih prostora.

Zbog toga, kao jedan od tri predstavnika Srbije u Evropi, očekujemo blagonaklonost države. Ona može da se ogleda kroz učešće javnih preduzeća u podršci Radničkom - sponzorstvom, kao i u slučaju drugih srpskih klubova''
, izjavio je Grujin.








Ne propustite