Gudelj 'pliva' ka Ostrvu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.02.2014.
23:43
Izvor: Sportske.net

Tekuća godina mogla bi da bude jedna od najvažnijih u karijeri Nemanje Gudelja koji iz dana u dan krči put ka vrhu evropskog fudbala. Nakon poziva u "A" reprezentaciju Srbije Gudelj bi mogao da dobije i zvaničnu ponudu da se preseli na Ostrvo.

Povezane vesti

Nemanja Gudelj strpljivo je krčio svoj put ka fudbalskim vrhovima igrajući u holandskoj ligi a uskoro bi mogao da naplati sav trud koji je do sada uložio.

U ponedeljak je na Gudeljevu adresu stigao zvanični poziv u "A" reprezentaciju Srbije a uskoro bi i jedan od premijerligaša mogao da mu zakuca na vrata.

Holandski mediji javljaju da je AZ Alkmar već ušao u pregovore sa Vest Bromvič Albionom i da je transfer Nemanje Gudelja u taj engleski klub vrlo izvestan.

Da bi Srbin već po završetku tekuće sezone mogao put "Houtornsa" svedoči i podatak da VBA i AZ imaju sjajne poslovne odnose i da su do sada iz holandskog kluba put premijerligaša iz predgrađa Birmingema odlazili Brajan Dženson, Jost Volmer i Rajan Donk.

Nemanja Gudelj u AZ je došao tokom prethodne godine a do sada je za klub iz Alkmara postigao 3 gola na 19 nastupa. 5. marta trebalo bi da debituje u dresu "A" reprezentacije Srbije u Dablinu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.