Gvardiolin rat sa Barselonom

Autor: Vladimir Danilović
subota 13.07.2013.
17:20
Izvor: Sportske.net

Svedoci smo dosta loših odnosa Pepa Gvaardiole i direktora Barselone u poslednje vreme, a veruje se da je rat oko Nejmara bio samo okidač koji je zapalio vatru na vooj relaciji.

Povezane vesti

Poznato je da Gvardiola, i predsednik Barselone, Sandro Rosel, nikada nisu bili u posebno dobrim odnosima, i da su se uvek držali na distanci jedan od drugog. Oni su poštovali jedan drugog, tokom Gvardiolinog boravka u Barseloni, a odnosi su se zakomplikovali po Gvardiolinom odlasku.

Mladi stručnjak nije bio zadovoljan načinom na koji je Barselona imenovala njegovog naslednika, Tita Viljanovu, a posebno je bio nezadovoljan vremenom imenovanja, koje je bilo na dan njegog odlaska iz kluba.

Odnosu između Rosela i Gvardiole nije pomogao ni Pepov stav, da podrži Laportu kao protivkandidata Rosela na izborima za predsednika klupa.

Ipak, ono što je možda najzanimljiviji podatak je zahlađenje odnosa između Viljanove i Gvardiole, koji su bili dugogodišnjici saradnici, a samim tim i veliki prijatelji, tokom Gvardiolinog boravka u Barseloni.

Sve ovo je naravno uslovilo i rat oko Nejmara, koji je Barselona dobila, ali ipak uvereni smo da će se glavne bitke odvijati na terenima Lige šampiona naredne sezone.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.