Hajduci kompletiraju "četu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.07.2012.
15:47
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Hajduk iz Kule juče je doveo dvojicu novih igrača i trener Veličko Kaplanović očekuje da do kraja prelaznog roka reši još samo pitanje plejmejkera koji trenutno fali ekipi sa severa Bačke.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Kuljani su tokom jučerašnjeg dana dobili dvojicu novajlija koji su se ekipi priključili na pripremama na Tari.

U klub su stigli Nemanja Crnoglavac i Davor Cavrić koji bi trebalo da budu među poslednjim pojačanjima u letnjem prelaznom roku.

Bivši fudbaler Teleoptika, Nemanja Crnoglavac, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Kuljanima i praviće konkurenciju na poziciji štopera.

"Napunio sam 22 godine i shvatio da sam prerastao prvoligašku sredinu. U Teleoptiku sam ostvario sve što sam zacrtao i došlo je vreme da se okušam u elitnom takmičenju. Hajduk je klub sa izvanrednom tradicijom, znam da sam došao u probirljivu fudbalsku sredinu i ne želim da izneverim očekivanja kulske uprave. Konkurencija na poziciji štopera u Hajduku je oštra i to mi prija. Verujem da ću doprineti uspehu belih u narednoj sezoni" rekao je Crnoglavac.

Sa druge strane, Davor Cavrić stigao je iz Banata i igra na poziciji veznog igrača. Trenutno se oporavlja od operacije noge ali očekuje da u najskorije vreme uđe u konkurenciju za prvi tim.

"Dugo sam bio odvojen od terena zbog povrede, a potom i operacije noge. Na Tari ću raditi po posebnom tretmanu i nadam se da ću se što pre osposobiti i staviti na raspolaganje stručnom štabu. Čast mi je što sam došao u jedan od najuspešnijih vojvođanskih klubova, svih vremena. Znam da se ovde svako radom može dokazati i trudiću se da tako bude i sa mnom" istakao je Cavrić.

Zaključno sa dvojicom pomenutih fudbalera Veličko Kaplanović planira dovođenje samo još jednog igrača. Trener Hajduka veruje da će ekipi do početka sezone morati da se priključi igrač koji bi u vezom redu preuzeo ulogu kreatora igre.

"Neophodan nam je jedan kreativan, vezni igrač. Zadovoljan sam prelaznim rokom, no zaključiću ga tek pošto u svojim redovima vidim još jednog prekaljenog igrača sredine terena. Verujem da ćemo uspeti u nameri da igrača tog profila što pre pronađemo i uključimo u tim" poručio je šef struke kulskog Hajduka.

Kuljani prvi meč u narednoj sezoni igraju 11. avgusta a protivnik će im biti ekipa Jagodine.

Ne propustite