Hladna glava, vrelo srce...

Autor: Darko Mitrović
petak 16.11.2012.
20:59
Izvor: Sportske.net

Po mišljenju Milana Smiljanića, to bi, u najkraćem, bio recept za uspeh Partizana u 143. ''večitom derbiju''. Kapiten crno-belih Saša Ilić smatra da Zvezda neće imati šta da izgubi...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako su i prošle sezone ubedljivo stigli do šampionske titule, fudbalerima Partizana su i dalje u lošem sećanju ostala tri prethodna derbija prošlog proleća. Sva tri je dobila Zvezda, dva u Kupu, jedan u prvenstvu, ali u crno-belom taboru priželjkuju da se ponovi scenario od pre godinu dana, kada je na Marakani slavio Partizan.

Vezista crno-belih Milan Smiljanić jedan je od najiskusnijih aktera večitih derbija, a obzirom na trenutnu situaciju na tabeli, on bi bio zadovoljan i remijem u 143. večitom derbiju.

''Svestan sam da nekakvom svojom nesmotrenošću možemo rivala i da vratimo u život, pa smo zbog toga dodatno oprezni. Prvenstveni cilj nam je da ne izgubimo i da bar zadržimo prednost od osam bodova.

Otkad sam se vratio u Partizan stekao sam pobedničke navike i to me drži i uverenju da ćemo uspeti da pretočimo naš veći kvalitet u bodove. Ući ćemo u meč hladne glave i vrelog srca i nadam se povoljnom rezultatu''
, zaključio je Smiljanić, a prenosi zvanični klupski sajt.

Oprezan je i kapiten Saša Ilić, najstariji akter sutrašnjeg derbija, koji smatra da Zvezda nema šta da izgubi u ovom meču.

''To njima može biti dodatni  motiv, a za nas je najbitinije da napravimo povoljan rezulat, jer pamtim  da smo mnogo puta bili bolji na terenu, a nismo dobijali meč. Tako je bilo i proletos, pa zato moramo da budemo maksimalno skoncentrisani, borbeni, pa onda ni rezultat ne bi trebalo da izostane'', zaključio je Ilić.








Ne propustite