Hodžson: ''Nema izgovora za loš rezultat na SP''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.05.2014.
07:50
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Roj Hodžson, rekao je danas da neće tolerisati nikakve izgovre njegovih izabranika, za eventualne loše partije na predstojećem Mundijalu.

Povezane vesti

Roj Hodžson nastavlja da trenira strogoću na fudbalerima reprezentacije Engleske. On je istakao da ne želi da čuje izgovore za loše rezultate na SP u Brazilu, naravno, ukoliko se dogode.

"Mislim da nije naš zadatak da animiramo igrače. Ako si se prijavio za učesće na Svetskom prvenstvu, onda pruži maksimum. Ne želim da čujem izgovore. Nostalgija, dosada... Svi će imati dovoljno slobodnog vremena, i verujem da onda nema prostora za kukanje", rekao je Hodžson za britanske medije.

Selektor Engleske rekao je da se verovatno nijedan igrač neće požaliti pre prvenstva, ali očekuje žalbe u toku Mundijala.

"Znate, svi će vam oni sada reći da je njihov životni san da igraju na Mundijalu. Svi će reći da su spremni. Ali, onda će otići na prvenstvo i odigrati loše, pod izgovorom da im je bilo dosadno. Za mene je to nedopustivo", kazao je selektor Engleske.

Svetsko prvenstvo u fudbalu biće održano u Brazilu od 12. juna do 13. jula, a reprezentacija Engleske nadmetaće se u grupi D, sa Kostarikom, Urugvajem i Italijom.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.