Hotel 'ukočio' Makedonce?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.10.2013.
15:11
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Makedonije izaći će večeras na megdan "Orlovima" na "Gradskom stadionu" u Jagodini a da prethodno nisu trenirali na njemu. Predrag Ranđelović tvrdi da su priče o tome kako su Makedonci nazivali Jagodinu selom deplasirane i objašnjava da po

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Reprezentacije Srbije i Makedonije večeras će u Jagodini odmeriti snage u poslednjem kvalifikacionom susretu za odlazak na SP u Brazilu.

I dok su "Orlovi" odradili dva treninga na stadionu podno Đurđevog brda, Makedonci su odbili da treniraju na "Gradskom stadionu" u Jagodini a tamošnji mediji nazivali su grad na Belici selom.

Prvotimac Jagodine, Predrag Ranđelović, braniće boje Makedonije večeras a tvrdi da iz FS te zemlje niko nije omalovažavao uslove u Jagodini i naveo da su razlozi da se ne trenira na stadionu u tom gradu sasvim druge prirode.

"Nije tačno da su ljudi iz FS Makedonije Jagodinu nazvali selom. Sve to su dezinformacije i provokacije kojima se bespotrebno podiže tenzija. Jagodina je sjajan grad, nudi fenomenalne uslove, između ostalih, i fudbalerima i jedini razlog što nećemo trenirati tamo je nedostatak hotela. Sve te provokacije treba ostaviti po strani i pustiti da fudbal pobedi" poručio je Ranđelović a prenosi "Sportski Žurnal".

Duel Srbije i Makedonije počinje u 20 časova i 30 minuta na "Gradskom stadionu" u Jagodini a obe selekcije izgubile su šansu da se nađu na Mundijalu.

Ne propustite