Hrvati ''skakali od sreće'' što su izbegli Srbiju!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.02.2014.
22:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić otkrio kako su reagovali Hrvati u trenucima kada je razrešena neizvesnost da li će njihova ili reprezentacija Danske u grupu sa Srbojom u kvalifikacijama za EURO 2016.

Povezane vesti

Ako u nedelju niste pratili uživo tok žreba u Nici, sam kraj izvlačenja grupa bio je veoma zanimljiv, jer je postojala velika mogućnost da Hrvatska i Srbija ponovo budu u istoj grupi.

Naime, bilo je ostalo još da se izvuku kuglice sa imenima Hrvatske i Danske, Srbija je nestrpljivo čekala ime poslednjeg rivala iz drugog šešira, a pošto je prva bila izvučena Hrvatska, u grupu sa našom selekcijom stigla je Danska.

Dan posle ovakvog epiloga, predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji je zajedno sa v.d. selektora Ljubinkom Drulovićem i generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem bio na licu mesta, otkrio je da su predstavnici Hrvatske bili presrećni što neće morati ponovo na megdan našim ''Orlovima''.

''Za većinu ozbiljnih Saveza bili smo nepoželjni, jer nas smatraju kvalitetnom selekcijom, a Hrvati su pored nas skakali od sreće kad su otišli u Grupu H, a izbegli našu reprezentaciju'', uverava Karadžić u izjavi za ''Novosti''.

On je dodao i da je naša selekcija kvalitetnija bar od tri ekipe iz naše grupe, pa ako se to potvrdi i na terenu, ''Orlove'' ćemo gledati na EP 2016. u Francuskoj.


''Ne potcenjujem ni Dansku, ni Jermeniju, ni Albaniju, ali verujem u siguran plasman reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo'', zaključio je Karadžić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.