Hulka privlači Serija A

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2013.
17:14
Izvor: Sportske.net

Iako je brazilski internacionalac Hulk priznao da ga privlači mogućnost nastupa u Premijer ligi i Primeri, napadač Zenita odao je posebno priznanje Seriji A koja je tokom prethodnih godina povratila deo izgubljenog ugleda.

Povezane vesti

Napadač Zenita, Brazilac Hulk, vrlo lako bi mogao da napusti Sankt Petersburg nakon samo godinu dana igranja za taj klub. Njegov boravak u tom ruskom gradu pokazao se kao potpuni promašaj a već se najavljuje da bi mogao da promeni sredinu narednog leta.

Zna se da je za vreme igranja u Portu privlačio interesovanja različitih klubova pa nema sumnje da bi i na leto Hulk mogao da bira između Premijer ligi, Primere i Serije A.

Iako priznaje da su mu prve dve lige jako interesantne, Hulk ističe da ga ni Serija A ne ostavlja ravnodušnim.

"Moja budućnost? Volim Premijer ligu i Primeru, jako ih često pratim na TV-u. I Serija A je sjajna. Imam mnogo prijatelja koji igraju tamo kao što su Guarin i Alvaro Prereira iz Intera. Italijanska liga ima bogati tradiciju i istoriju tako da i nju jako često pratim" kazao je Hulk.

U datom trenutku ne može se reći da bi bilo koji italijanski klub bio spreman da "odreši kesu" za Brazilca pa je mnogo izvesnije da će Hulkove simpatije prema Seriji A ostati jednostrane.

Mnogo je izvesnije da bi konkretne ponude za njega mogle da stignu iz španske i engleske lige odnosno nekog od klubova koji se takmiče u šampionatima te dve zemlje.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.