Humani Miloš Krasić

Autor: Beta Beta
sreda 31.07.2013.
16:55
Izvor: Beta

Otac fudbalera Miloša Krasića Veljko uručio je danas ključeve, sanitetskog vozila koje je njegov sin donirao Zdravstvenom Centru u Kosovskoj Mitrovici.

Povezane vesti

Direktor ZC Kosovska Mitrovica Milan Ivanović je u ime zaposlenih i pacijenata, zahvaljujući porodici Krasić, rekao da je vozilo najsavremenije opremljeno i da vredi oko 20.000 evra.

"Ovo je nesebična humana pomoć i odnos vrhunskog sportiste i njegove porodice u ovom teškom trenutku," rekao je Ivanović primajući ključeve.

Krasić je, kako je dodao, "poznat ne samo u Srbiji već i u svetu, kao i njegov human odnos ne samo prema sugrađanima i rodnom kraju već i sredinama van Kosova", kazao je Ivanović.

Veljko Krasić je rekao da ne krije zadovoljstvo i ponos što je doživeo dan, da "njegov sin bude uspešan da može da pomogne i da se oduži svom gradu i sugradjanima" .

Milošev otac je evocirao uspomene na Miloševe prve fudbalske treninge i to u kosovskomitrovačkom FK "Rudnik" i one na vrhuncu karijere kada je sa CSKA iz Moskve osvojio Ligu Evrope prvi put u istoriji Ruskog fudbala.

"Posebno sam ponosan na fotografiju na kojoj predsednik Rusije Vladimir Putin čestita Milošu na ostvarenom uspehu sa CSKA", kazao je Veljko.

Posle Rusije, Veljko je dodao da su usledili dani u Juventusu klubu o kome je Krsić kao dečak maštao.

"Želja mu se ispunila, u Juventusu je odigrao jednu sezonu gde je proglašen za najboljeg igrača a trenutno igra za turski Fenerbahče", kazao je otac.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.