I Bufon mami "Princa"...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2013.
17:35
Izvor: Sportske.net

Kapiten reprezentacije Italije i legenda Juventusa Đanluiđi Bufon smatra da bi bilo sjajno "rehabilitovati" Frančeska Totija koji u tekućoj sezoni blista u dresu Rome pa nema sumnje dabi i reprezentaciji bio od koristi.

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Italije Ćezare Prandeli najavio je mogućnost ponovnog pozivanja Frančeska Totija u reprezentaciju a još jedna legenda "Azura" munjevitom brzinom je pozdravila takvu vrstu razmišljanja.

Đanluiđi Bufon vodio je mnoge reprezentativne bitke zajedno sa Frančeskom Totijem pa ne čudi što bi rado voleo da "Princa Rima" ponovo vidi u nacionalnom timu.

"Neki od nas su sa Totijem delili reprezentativna iskustva još u najmlađim kategorijama. On će za mene uvek ostati reprezentativni saigrač. Ukoliko nastavi da igra kao od početka sezone onda verujem da je selektor u pravu što razmatra da ga ponovo pozove u reprezentaciju" kazao je Bufon.

Nakon saznanja da bi ponovo mogao da dobije poziv u reprezentaciju Frančesko Toti nije reagovao afirmativno već je svoju budućnost ipak vezao za Romu. Bufon veruje da je to stav koji se da promeniti.

"Nakon SP 2006. on je odlučio da se posveti Romi i moguće je da je napravio pravi potez jer je time produžio svoju karijeru. Da li sam ga ja pitao da razmotri povratak u reprezentaciju? Bilo je privatnih razgovora. Kada se sretnemo pokrenemo razgovor o mnogim temama i on dobro zna kakvo je moje mišljenje po pitanju njegovog povratka u reprezentaciju" istakao je golman Juventusa.

Da li bi i Bufonova reč mogla da utiče na Totija da razmotri povratak među "Azure" najbolje će pokazati vreme.

Italijane u predstojećem periodu očekuju pripremni dueli za nastavak kvalifikacija za SP kao i učešće na Kupu Konfederacija koji je na programu tokom leta.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.