I Italijani najavljuju - Deki umesto Toleta!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.12.2013.
19:52
Izvor: Sportske.net

Kako se bliži kraj jesenjeg dela sezone, sve smo bliži i konačnom odgovoru na pitanje hoće li Tomislav Karadžić zaista ispuniti obećanje i svoje mesto na čelu FSS prepustiti nekom drugom.

Povezane vesti

A dok se to ne dogodi, u javnosti se već uveliko spekuliše sa mogućim Karadžićevim naslednicima u ulozi predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Poslednjih dana se, s tim u vezi, izdvojilo ime Dejana Stankovića, koga mnogi u Srbiji priželjkuju na toj funkciji, ali konkretnih potvrda da bi upravo on mogao da bude novi predsednik FSS još uvek nema.

Ima i onih koji smatraju da je za Stankovića suviše rano da pravo sa terena sedne u predsedničku fotelju, kao i da bi možda trebalo da se izvesno vreme ''kali'' uz Karadžića dok i definitivno ne preuzme rukovođenje Savezom.

U utorak su se i italijanski mediji, tačnije 'Gazeta delo Sport' pozabavili ovom temom, pa je tako objavljen i tekst u kome se najavljuje da bi Stanković već posle 16. decembra mogao da se okrene novom poslu na čelu FSS.

Bilo kako bilo, javnost očekuje promene u Savezu, koje su najavljene još na početku tekuće sezone, a konkretan epilog bi trebalo da se zna do kraja godine...


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.