I u Hrvatskoj priznaju: ''Srbija je zemlja košarke!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.09.2017.
22:59
Izvor: Sportske.net, index.hr

Plasman naše reprezentacije u polufinale Evropskog prvenstva ispraćen je i u susednoj Hrvatskoj.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Tamošnji mediji u prvi plan ističu sjajnog Bogdana Bogdanovića, koji je i večeras bio ubedljivo najefikasniji, iako ga u većem delu meča nije služio šut za tri poena.

Hrvatski ''Index'' ističe kako je ''sjajni Bogdanović uništio Italiju'', ali našu pažnju privukla je objava na njihovoj Fejsbuk stranici uz ovu vest, gde se ističe kako je Srbija dokazala da je ''zemlja košarke''.

''Prije turnira ostali su bez četiri igrača iz prve petorke i bez sedam, osam standardnih reprezentativaca, a opet su u polufinalu! Zaista, Srbija je zemlja košarke!'', navodi se u večerašnjoj objavi na Fejsbuk stranici hrvatskog portala ''Index'', uz izveštaj o pobedi reprezentacije Srbije nad Italijom i plasmanu ''Orlova'' u polufinale Evropskog prvenstva.

Screenshot/facebook,index.hr
index

I ''Jutarnji list'' na svom portaluizdvaja Bogdanovićevu igru: ''Na krilima Bogdanovića lako savladali Italijane, sledi okršaj protiv Rusa''.

Sa tom ocenom slaže se i ''Večernji'': ''Srbija s lakoćom u polufinale na okršaj s Rusijom'', ističući da je naš tim dominirao u skoku protiv ekipe koja nije imala više od dvojice raspoloženh igrača.

Portal 24sata.hr naglašava da je Srbija još jednom savladala svoju ''mušteriju'', takođe ističući veliku prednost našeg tima u skoku.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Wednesday, 13.09.2017
23:54

Pa neka pošalju Acu Petrovića na Kopaonik, tamo se organizuju kvalitetni košarkaški kampovi. Siguran sam da bi od naših trenera mogao štošta da nauči. Košarka je sport gde na kraju uvek pobede Srbi.

avatar
Manitu
Wednesday, 13.09.2017
23:12

Bas me mnogo briga sta oni misle.

avatar
gosfkcz
Thursday, 14.09.2017
06:45

Zasto si usao na vest?

avatar
Manitu
Thursday, 14.09.2017
19:00

a ti? da bi ispao pametan sa tvojim komentarima.Nisam ti se obratio da bi se ti nasao uvredjen

avatar
M_85
Wednesday, 13.09.2017
23:11

Lepo, hvala ali je potpuno nebitno sta oni kazu. Cinjenica je da smo zemlja kosarke i bez njihovog slaganja. I pustite vise te Hrvate.