I Vermez imao šta da nauči

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.09.2012.
22:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Partizana posle sinoćnje pobede nad Hajdukom priznao da je za njega bila nova situacija da vodi ekipu sa napadačem na svom golu u poslednjih petnaestak minuta meča, ističući da mu je to bila i dobra pouka pred iskušenja u LE.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sinoć su protiv Hajduka imali ''bezbrižnih'' 5:0 protiv Hajduka, a onda je posle prvog primljenog gola, umalo ''od gotovog napravljena veresija''.

Usledio je jedanaesterac za goste uz isključenje golmana Petrovića, pa pošto je trener Vermezović već obavio sve tri izmene, među stative je morao Stefan Šćepović.

Kuljani su realizovali penal, smanjili na 5:2, do kraja pogodili i prečku, a još jednom su stavili na ozbiljnija iskušenja Šćepovića koji se nekako snašao. Da su gosti možda bili hrabriji, ili ambiciozniji u poslednjih 15 minuta, crno-beli su mogli da imaju i znatno više problema.

Zbog toga, trener Vladimir Vermezović priznaje da mu je ta situacija dobra pouka za neka mnogo ozbiljnija iskušenja.

''Moram da priznam da je ovo i za mene bila jedna potpuno nova i neprijatna situacija. Možda je dobro da na jednoj ovakvoj utakmici i ja naučim kako da se ponašam, da bih znao ubuduće u sličnim situacijama'', izjavio je Vermezović.

Crno-beli se sada okreću premijernom duelu u Ligi Evrope, protiv Nefčija (četvrtak, 20:15h), a dobra vest je da će kapiten Saša Ilić najverovatnije biti spreman za taj duel, iako je sinoć morao da izađe iz igre već tokom prvog poluvremena.


Ne propustite