Ibra za pet evra!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.07.2012.
08:41
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović prošlost Milana iako još nije zvanično napustio klub. Prema pisanju medija, čelnici imali neprijatana razgovor sa Šveđaninom koji ih je pitao da li treba da im pošalje ček. Alegri hoće Džeka.

Povezane vesti

Naravno da je tržište reagovalo, Ibrahimovićevi dresovi se prodaju budzašto, mada u onlajn Milanovoj prodavnici i dalje nije povučen iz ponude Ibrin dres sa brojem 10, koji je trebalo da nasledi od Sedorfa.

U Milanu su na nekoliko mesta osvanuli transparenti protiv kluba, mada se većina analitičara slaže da je ovim činom praktično Milan krenuo u revoluciju i da je prodaja dvojice najboljih igrača sa ekonomskog stanovišta opravdan potez.

Neki portali pišu da je iznervirani Ibra telefonom razgovarao sa čelnicima, ne navodi se sa kim i da je ironično pitao:

"Nemate novca? Da li treba da vam pošaljem ček?".

Koliko je to istina teško je reći, priča se da se njemu ne ide u Pariz, ali da drugog rešenja nema. Ibrahimović još nije igrač Pari Sen Žermena, pregovori su na stend baju za vikend, biće nastavljeni u ponedeljak. Ni menadžer Rajola ne sumnja da će posao biti završen, u ponedeljak popodne bi stvari mogle da budu završene.

Ko će zameniti Šveđanina?

Prema nekim navodima Alegri bi pre Džeka nego Teveza, Bosanac je mlađi, po konstituciji sličniji Ibrahimoviću. Emisari Milana će i Englesku, ali Siti želi prvo da završi posao sa Robinom Van Persijem, pa će se tek onda osloboditi jednog napadača.

Uz Džeka pominje se i Matija Destro kao akvizicija za budućnost, ali Milan mora da otvori mesto za jednog špica, želeli bi to da učine prodajom Robinja.

Opšte je mišljenje da će timu više nedostajati Tijago Silva i da će "Rosoneri" posle prodaje Brazilca i odlaska Alesandra Neste imati dosta problema u odbrani.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.