Igokea zaustavljena u ''Morači''!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.12.2012.
22:06
Izvor: Sportske.net

Iako je od početka sezone ostvarila izvanredne rezultate i nalazi se ubedljivo na čelu tabele ABA lige, ekipa Igokee je 2012. godinu ipak završila porazom, kojim je prekinula sjajan niz od pet uzastopnih pobeda.

igokea.com
igokea.com

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 15. kola regionalne ABA lige, Budućnost je u Podgorici savladala vodeću Igokeu rezultatom 76:71, što je lideru tek treći poraz od početka sezone.

Podgoričani su već u prvih deset minuta stekli solidnu prednost, prvu četvrtinu su dobili sa 24:16 i vođstvo su uspeli da održe do kraja meča.

Gosti su samo u par navrata uspeli da se približe na četiri poena zaostatka, ali više od toga nisu mogli, pa su morali da se pomire sa porazom, kojim ipak nisu ugrozili ubedljivo vođstvo na tabeli.

Vitkovac sa 14 i Popović sa 13 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, dok je kod Igokee najefikasniji bio Branko Jorović sa 15 poena.

Posle 15. kola, vrh tabele ABA lige izgleda ovako: Igokea 12-3, Crvena zvezda i Partizan 10-5, Cedevita i MZT 9-6, Budućnost, Radnički, Olimpija 8-7...




Ne propustite