Igrači Vojvodine se izvinili navijačima

Autor: Miloš Marković
petak 10.05.2013.
12:28
Izvor: Sportske.net

Nakon novog razočaranja u Kup takmičenju, iz fudbalskog kluba Vojvodina stiglo je izvinjenje vernim navijačima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina ostao je bez žarko željenog trofeja, koji na žalost neće upotpuniti godinu u kojoj klub iz Novog Sada slavi sto godina od osnivanja.

Nakon javnih kritika izrečenih na njihov račun od strane prvog čoveka kluba, u javnosti su se oglasili i fudbaleri Vojvodine koji su pismom poslali izvinjenje navijačima.

Pismo objavljeno na zvaničnom sajtu prenosimo u celosti.

"Sramota..."

"Suviše je blaga ova reč za ono što smo uradili 08. maja na stadionu „Partizan“. Osramotili smo klub, dres, grb i armiju vas vernih navijača Vojvodine koji ste došli da nas bodrite. Objašnjenja za ovu bruku nemamo i bilo bi tužno, ružno i deplasirano da tražimo bilo kakva opravdanja jer ona ne postoje."

"Prokockali smo vaše poverenje i poverenje ljudi iz kluba koji su se svim silama trudili i uspeli da nam obezbede uslove kakve niko u Srbiji nema, da animiraju i dovedu  11000 navijača iz svih delova Vojvodine i naprave atmosferu dostojnu najvećih evropskih klubova."

"Za poraz smo isključivi krivci mi, igrači i niko drugi. Još jednom je trofej kupa  i nedosanjani san generacija Vojvodine otišao u vetar samo zbog nas. Ispraviti grešku na žalost ne možemo i taj će nas usud pratiti do kraja života."

"Mnoge od nas će ovaj izgubljeni kup koštati boljih karijera, povoljnijih transfera ali to smo i zaslužili. Vi navijači Vojvodine niste zaslužili bruku koju smo vam priredili i zbog toga vam ovim putem upućujemo javno izvinjenje."

"Ako ga i ne prihvatite razumećemo to. Na tako nešto imate potpuno pravo."

Igrači FK „Vojvodina“

Ne propustite