Ima li Kolumbija zamenu za Falkaa?

Autor: Vladimir Nestorović
utorak 18.03.2014.
21:42
Izvor: Sportske.net

Svetsko prvenstvo je sve bliže, a još uvek je nejasno hoće li se najbolji kolumbijski fudbaler oporaviti na vreme za 'Mondijal'. Čini se da je selektor ove zemlje u problemu...

Povezane vesti

Iako se činilo da bi Kolumbija mogla da bude otkrovenje narednog Svetskog prvenstva u Brazilu, čini se da bi teška povreda Radamela Falkaa to mogla da osujeti.

Južnoamerički 'Trikolori' su trenutno peta reprezentacija sveta po FIFA rang listi, a biće veoma zanimljivo videti da li će neki igrač uspeti da preuzme ulogu koju je u njihovom timu imao Falkao.

Kandidati za špic napada u ovoj reprezentaciji su Fredi Montero, Džekson Martinez, Adrian Ramos i Karlos Baka.

Montero je prilično pao u formi i nije bio strelac za Sporting još od decembra, dok Džeksona Martineza bije glas da ne igra baš najbolje u važnim mečevima.

Sa druge strane, Adrian Ramos je prvi strelac Bundes lige, i za očekivati je da dobije priliku, a istu je zaslužio i Karlos Baka.

Ne treba zaboraviti ni Luisa Muriela i Viktora Ibarba, ali se čini da se njih dvojica ipak bolje snalaze na bočnim pozicijama.

Ipak, Falkao će učiniti sve da se oporavi do prvenstva, pa će se Hoze Nestor Pekerman nadati do poslednjeg trenutka da će napad u Brazilu predvoditi upravo napadač Monaka.

Ko je po vama najviše zaslužio da povede napad Kolumbije na 'Mondijalu'?

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.