Ivana Španović - Medalja i rekord posvećeni Srbiji

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.05.2014.
11:01
Izvor: Sportske.net, ass.org.rs

Naša najbolja atletičarka nas je proteklog vikenda obradovala novim velikim uspehom, osvajanjem srebrne medalje na mitingu Dijamantske lige u Šangaju, uz novi nacionalni rekord u skoku udalj, ali je taj njen podvig ostao u senci dešavanja u kriznim područ

Povezane vesti

Podsetimo, Ivana je u Šangaju preskočila 6,85 metara i još jednom potvrdila da je u ovom trenutku jedna od najboljih atletičarki sveta u njenoj disciplini.

Ipak, slavlje zbog ovog uspeha nije moglo da bude potpuno, zbog vesti koje su stizale iz Srbije. Zato, Ivana poručuje da je najnoviji rekord i srebro iz Šangaja posvetila našem narodu.

''Želim prvo da istaknem da sam strašno potrešena situacijom u Srbiji, ovaj uspeh i nacionalni rekord posvećujem našem narodu koji ovih dana prolazi kroz velike nedaće i teškoće zbog poplava koje su zadesile našu zemlju. Sve vreme u Šangaju sam razmišljala na koje načine mogu da pomognem i ovaj uspeh pripada Srbiji.

Što se tiče samog rezultata na takmičenju zaista sam presrećna. Početi sezonu sa skokom 6,85 metara pokazuje da smo vredno i naporno trenirali i da smo na dobrom putu ka još boljim ostvarenjima'',
izjavila je Ivana, a preneo zvanični sajt Atletskog saveza Srbije.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.