Izvestan odlazak Pantića, ali ne u Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.06.2013.
22:40
Izvor: Sportske.net

Sasvim je izvesno da će defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Pantić napustiti "Marakanu", ali je isto tako jasno da mu naredna destinacija neće biti stadion u Humskoj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako se još uvek čeka na konačnu odluku Arbitražne komisije FSS po pitanju zahteva za raskid saradnje koji su podneli fudbaleri Crvene zvezde, izvesno je da će braća Srnić napustiti "Marakanu" a slična situacija je i sa Aleksandrom Pantićem.

Bivši fudbaler Rada dobio je garancije da se na njega računa u klubu ali je nakon svega konstatovao da bi najbolje bilo da stigne ponuda kojom bi Zvezda i Rad zaradili a on napustio "Marakanu".


"Bio sam u klubu, pričali smo. Rekli su mi da računaju na mene i da ću sigurno igrati, da me čeka mesto štopera. Ono što me je i nateralo na ovaj potez je odnos prema meni kao igraču" kazao je Pantić za "Novosti".

Ipak, ono što je Pantić istako kao najbolje rešenje svedoči da više ne vidi sebe u crveno-belom dresu.

"Možda bi bilo najbolje za sve da u narednih nekoliko dana stigne neka konkretna ponuda" istakao je defanzivac Crvene zvezde.

Jedino ograničenje koje je Pantić napravio je to da neće razmatrati ponudu koju bi eventualno poslao "večiti" rival.

"Nema šanse da odem u Partizan. Nikakav kontakt nisam imao sa njima, niko me nije zvao, to su sve gluposti. Vidim da se već priča i u klubu da sam Partizanov, međutim, to jednostavno ne odgovara istini" poručuje Pantić.

Jasno je da će početkom naredne nedelje Zvezda ostati bez minimum trojice fudbalera, koji će napustiti klub bez obeštećenja, a isti scenario nazire se i u slučaju Srđana Mijailovića koji je sve bliže postizanju dogovora sa Kajzerijem.

Ne propustite