Jagodina "sija" protiv Borčana

Autor: Beta Beta
petak 16.11.2012.
15:07
Izvor: Beta

Fudbalski klub Jagodina objavio je danas da će prvi put pod reflektorima na svom stadionu igrati u 14. kolu Super lige protiv BSK Borče 25. novembra.

Povezane vesti

Predsednik kluba Goran Milanović rekao je da će ulaz  za meč protiv BSK-a biti besplatan kako bi svi koji žele mogli da prisustvuju "još jednom u nizu istorijskih događaja koje su klub i grad priredili za stanovnike Pomoravlja i centralne Srbije".

Milanović je kazao da je klub čekao potvrdu od izvodjača radova i da je onda odlučeno da se jedna utakmica ove jeseni igra pod reflektorima.

"Jagodinci i svi koji prolaze ovim krajem Srbije već su videli reflektore koji visoko 'paraju' vazduh tako da je stadion postao neka vrsta orijentira za sve koji dolaze sa auto-puta u Jagodinu",
rekao je Milanović.

Ukupna vrednost investicije je oko 60 miliona dinara. Od toga grad je izdvojio 40 miliona dinara, a Evropska fudbalska unija (UEFA) donirala sijalice čija je vrednost oko 20 miliona.

Radovi na postavljanju stubova, visine 56 metara, završeni su u predvidjenom roku od 60 dana. Jačina svetla biće po evropskim standardima, 1.500 luksa za odigravanje svih utakmica u večernjem terminu.

Milanović je rekao da sve one koji budu došli na stadion sledeće nedelje na utakmicu protiv Borče očekuju još neka iznenadjenja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.