Jaja Ture ljut na Siti, hoće nazad u Barselonu!?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.05.2014.
09:40
Izvor: Sportske.net

Agent sjajnog Afrikanca otkrio da je Ture ljut na klub i saigrače i da je spreman da igra negde drugo za manji novac. Problem nastao zbog bizarne stvari, šta se krije iza svega?

Povezane vesti

Vest deluje kao "njuz", ali Jaja Ture je ljut na klub i saigrače koji mu nisu čestitali rođendan, na šampionskoj paradi Sitija.

"Sramota, to pokazuje osećanje koje već duže ima, da ga ne cene dovoljno. Da li ti ljudi misle da mogu da kupe sve? Ne, Jaja je spreman da za daleko manji novac ode iz kluba"
, rekao je Dmitri Seluk, njegov agent.

Klub je na Tviter stranici čestitao Tureu rođendan, međutim, radi se o situaciji u kojoj se čelnici, a i saigrači nisu setili na proslavi da je Afrikancu koji je sigurno najbolji igrač Sitija čestitaju.

"To pokazuje da je on za njih niko, u Liverpulu bi ga slavili kao Boga. Da je igrao za Liverpul, oni bi bili prvaci, ne Siti", dodao je Seluk.

Cela priča nema veze sa ugovorom, Ture je potpisao ugovor pre godinu dana.

"Nikakve veze sa novcem nema, sa Tureom je Siti bio prvak dva puta, i konačno počeo da osvaja trofeje. Ovo nije priča o novcu, on će otići negde drugo gde ga više cene, za manji novac. Novac nije problem, o poštovanju se radi"
, objašnjava ogorčeni Seluk.

On je otkrio da su mu čelnici kluba rekli da se jednostavno nisu setili.

Ovo će samo pojačati priče da Ture želi da se vrati u Barselonu iz koje je otišao 2010. godine.

Međutim, teško je verovati da Katalonci mogu da plate obeštećenje za igrača koji je obeležio sezonu u PL i koji je po mnogima, s obzirom na njen ishod, zaslužio titulu igrača godine umesto Suareza iz Liverpula.

Kao dodatak na čitavu apsurdnu priču, u međuvremenu se u javnosti pojavio video na kome se vidi torta i slavljenička pesma u avionu za Jaju Turea. Ipak, vidi se da Ture ili spava ili toliko koncentrisano gleda u monitor da jednostavno ne vidi 'slavlje'. Da nije sve jedna zabuna?

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.