Jakovljevićeva vizija: ''Da klincima usadimo duh zvezdaštva!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.05.2014.
20:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde su proteklog vikenda odbranili šampionsku titulu u konkurenciji kadeta, a trener ove ekipe Dragan Jakovljević je dan posle velikog uspeha sumirao kompletne utiske i izneo neke od planova za naredni period.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde i dalje dominiraju u kadetskoj konkurenciji, što su potvrdili i juče, pobedom nad Partizanom u finalu završnog turnira sezone i osvajanjem nove titule šampiona Srbije.

Šampionsku ekipu je sa klupe predvodio Dragan Jakovljević, koji je posle svega naglasio da je naporan rad tokom čitave sezone dao željeni rezultat i da je njegov tim potpuno zasluženo osvojio novu titulu.

''U ligaškom delu imali smo skor 21-1, dva puta smo u ligi pobedili Partizan, koji je bio u prednosti pre svega jer su imali stariju selekciju i zbog činjenice da su bili dominatni na centarskoj liniji'', objašnjava Jakovljević u izjavi za zvanični klupski sajt.

Posebnu zahvalnost Jakovljević je uputio predsedniku kluba Nebojši Čoviću.

''Moram da istaknem ogromnu podršku predsednika kluba Nebojše Čovića, koji je uvek bio na raspolaganju za pomoć bilo koje vrste. Takođe, on je prisustvovao skoro svim našim utakmicama što je mnogo značilo igračima'', dodao je Jakovljević.

Na kraju, Jakovljević je otkrio i svoju ''viziju za budućnost''.

''Moja vizija je da se vratimo na otvorene terene na Kalemegdanu. Prvenstveno da tim mladim momcima usadimo duh zvezdaštva koji je potekao na Kališu i da idemo stopama Zdravka Kubata koji je 40 godina na Kališu pravio reprezentativce'', poručio je trener Zvezdinih kadeta.


Ne propustite