Janković: ''Nema rasizma!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2012.
22:12
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U danu kada cela Evropa ''bruji'' o vanfudbalskim dešavanjima u Kruševcu, selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković pokušava da priču usmeri na fudbalske teme, ali naravno nije mogao da izbegne komentar na optužbe iz Engleske.

Povezane vesti

Još jedan kvalifikacioni ciklus je završen za mladu reprezentaciju Srbije, koja ni ovog puta nije uspela da se izbori za plasman na Evropsko prvenstvo.

Utisak o igri ''Orlića'' u minulim kvalifikacijama generalno i nije tako loš, bez obzira na eliminaciju od Engleza, ali bukvalno poslednji minut sinoćnjeg meča izazvao je nešto zbog čega nam stižu oštre osude sa Ostrva.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković sinoć nije želeo da se bavi nemilim scenama, nerado je to činio i danas, ali je jasno stavio do znanja da, po njegovom mišljenju, rasizma nije bilo na stadionu u Kruševcu.

''Englezi su o rasizmu pričali i u najavi ove utakmice, pre nego što su i došli u Kruševac. Nije to bilo fer s njihove strane, a da je neko sinoć zaista došao s namerom da vređa na rasnoj osnovi, on bi to činio od prvog minuta, ne bi čekao 95. minutu. Žao mi je što se posle utakmice priča o rasizmu, a rasizma nema'', uverava Janković, a prenosi ''Mondo''.
Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.