JJ sumnja u Serenin umor

Autor: Beta Beta
subota 26.10.2013.
22:21
Izvor: Beta

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams rekla je posle plasmana u finale završnog WTA turnira u Istanbulu da je bila izuzetno umorna, ali naša Jelena Janković je kazala da nije baš ubeđena u to.

Povezane vesti

Vilijamsova je pobedila 6:4, 2:6, 6:4 i igraće protiv Li Na u finalu turnira. Amerikanka se kretala sporije, a u pauzama je zabijala lice u peškir.

"Sinoć u hotelu sam samo ležala i kao da sam došla do zida. Bukvalno sam se osećala kao da sam udarila u zid. Bila sam toliko umorna da sam jedva stajala. Mislim da sam mnogo igrala ove godine. U jednom trenutku kao da me napustio sav vazduh i ne znam kako sam završila meč. Stvarno ne znam", rekla je Vilijamsova.

Jankovićeva se pre meča žalila na prehladu i nije uspela da iskoristi slabost Vilijamsove, u koju uopšte nije bila ubedjena u probleme svoje rivalke.

"Ona iz nekog razloga uvek kad gubi počne da sporije servira i da ne trči na neke lopte. To je nešto na šta morate da obratite pažnju kad ste igrač. Nije prvi put da ona to radi u našim mečevima", rekla je najbolja srpska teniserka.

"Kada, međutim, dođu važni trenuci ili serve, onda jednostavno ne znate kako će da reaguje, da li će biti brza ili spora, tako da sve vreme morate da budete oprezni. Ona je najbolja na svetu, daleko najbolja, a igra jako dobro, ali mislim da treba biti dobar sportista i kad se gubi i kad se pobeđuje", rekla je Jankovićeva.

Srpska reprezentativka istakla je da je Vilijamsova na ovom turniru sve mečeve dobila u dva seta, a da je ona na terenu provela ukupno pet sati i 41 minut, više nego dva sata duže od Amerikanke.

Jankovićeva je istakla i da je ona igrala u petak, a da je Serena Vilijams bila slobodna.

Jelena Janković se vratila u prvih 10 igračica na svetu posle tri godine. Ona je danas oduzela servis protivnici na 5:1 i tako spasla meč, a onda je smanjila na 5:4, ali nije uspela da preokrene.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.