Jojić: ''Jedva čekam da zaigram pred navijačima Dortmunda''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.02.2014.
20:27
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji vezista Partizana uveliko trenira sa novim saigračima u redovima aktuelnog vicešampiona Evrope i nestrpljivo iščekuje debi u dresu popularnih ''Milionera''.

Facebook: Borussia Dortmund
Facebook: Borussia Dortmund

Povezane vesti

Dolazak Miloša Jojića u ekipu Dortmunda izazvao je značajnu pažnju tamošnjih medija, pogotovo što se radi o igraču o kome se do sada u Nemačkoj nije mnogo znalo.

I njegovi prvi treninzi sa novim saigračima su pomno propraćeni, a reprezentativac Srbije je izneo i svoje prve utiske posle upoznavanja sa ekipom Jirgena Klopa.

''Neizmerno sam srećan što sam došao u Dortmund, uvek sam želeo da zaigram u Bundesligi. Sjajan je osećaj, odlično sam primljen od strane svih igrača na prvim treninzima i prvi utisci su mi zaista odlični'', konstatovao je Jojić.

Naravno, utisak će biti potpun kada dobije priliku da debituje u redovima ''Milionera'', a nemačke novinare je interesovalo i koliko Jojić zna o navijačima Dortmunda.

''Naravno da znam dosta, svi znaju za njih i radujem se što ću uskoro moći da zaigram pred takvim navijačima'', poručio je Jojić, koji će, podsetimo, u novom klubu nositi dres sa brojem 14.

Ne propustite