Jokanović: "Vratiću Levski na tron"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.07.2013.
13:39
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana Slaviša Jokanović kazao je da se lako dogovorio sa predsednikom Levskog i da je spreman da veliki balkanski klub vrati na tron u bugarskom šampionatu.

Povezane vesti

Slaviša Jokanović zvaničko je predstavljen u Sofiji gde će u narednom perodu sedeti na klupu Levskog. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije nije dugo vagao trebali da se preseli u prestonicu Bugarske jer veruje da su se ambicije Levskog i njegove poklopile što je dovljno za saradnju.

"U razgovoru sa predsednikom Todorom Batkovim i direktorom Naskom Sirakovim brzo se uočilo da nam se poklapaju ambicije u godini kada Levski slavi vek postojanja, usledio je logičan čin, potpisivanje jednogodišnjeg ugovora" rekao je Jokanović a prenosi "Sport".

Primarni cilj je da se uoče nedostaci tima pa je u tu svrhu Jokan odlučio da pripremni meč sa Botevom prati sa tribina.

Ipak, proslavljeni jugoslovenski reprezentativac ne krije da su ambicije mnogo veće od puke konsolidacije posrnulog bugarskog giganta.

"Spreman sam za sve izazove, verujem u sebe i u ono što radim, pa i da će Levski posle četiri posne sezone konačno da unese pehar, šampionski pehar u svoje vitrine" poručio je novi trener Levskog.

Podsećamo, Levski je nakon preživljene bruke u prvom kolu kvalifikacija za LE i poraza od Irtiša iz Pavlodara odlučio da smeni dosadašnjeg trenera a Slaviša Jokanović odabran je kao zamana.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.