Jovanović: "Kreće serija teških duela"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.04.2012.
16:47
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaše Partizana u okviru Agroživ Superlige očekuje meč sa Hemofarmom. Stari znanci susreće se u Pioniru a trener Jovanovć smatra da Vrščani nemaju šta da izgube te da će zbog toga Partizanu biti teže da dođe do željenog trijumfa.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Poraz u prethodnom kolu na gostovanju u Novom Sadu stavljen je u arhivu. Partizan se sada okreće duelu sa Hemofarmom ali se u podsvesti već misli na fajnal for u Tel Avivu. Ako se tome doda činjenica da Hemofarm nema šta da izgubi u ovom duelu onda je jasno zbog čega Vlada Jovanović poziva na oprez u sutrašnjoj utakmici.

"Igramo protiv jako mladog i talentovanog tima. Tima koji, kako su i sami rekli, će u narednim kolima ulaziti u mečeve bez nekog velikog opterećenja, rezulatstkog pre svega i da će taj njihov kvalitet i zbog tog razloga doći do izražaja" rekao je Jovanović.

Sa druge strane, Partizan očekuje težak period pošto će pored mečeva u domaćoj ligi uslediti i fajnal for u Tel Avivu. Tamo će crno-beli pokušati da odbarne osvojenu titulu u Ljubljani.

"Ako se okrenemo prema nama, posle tri lošija izdanja Partizana u prethodnom periodu, očekuju nas vrlo važne utakmice i što se tiče nacionalnog šampionata i što se tiče fajnal fora u Tel Avivu. Mi moramo da svaki sledeći trening i svaku sledeću utakmicu iskoristimo najbolje moguće da podignemo formu zbog predstojećih veoma važnih duela" završio je trener crno-belih svoje izlaganje.

Partizan se sa Hemofarmom sastao 75 puta u istoriji a slavio je na 62 meča. Sutrašnji duel počeće u 18 časova a karte se mogu kupiti na blagajnama hale "Pionir" po ceni od 100 i 200 dinara.

Ne propustite