Jovanović: ''Više smo želeli pobedu'', Nikolić: ''Teško bez najboljeg centra lige''

Autor: Beta Beta
petak 11.05.2012.
22:10
Izvor: Beta

Posle trijumfa Partizana u večerašnjem derbiju protiv Radničkog, trener crno-belih bio je zadovoljan igrom svoje ekipe, iako naglašava da je bila osetna nervoza u njihovoj igri. Njegov kolega sa klupe Radničkog Miroslav Nikolić ocenio je da njegov tim nij

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Vladimir Jovanović rekao je da je njegov tim bio malo nervozan zbog važnosti današnjeg meča sa Radničkim, ali da su njegovi košarkaši više želeli pobedu i da su je zato izborili posle velike borbe.

"Utakmica je bila važna za oba tima, jer je pobedniku donosila veće šanse da osvoji prednost domaćeg terena u plej-ofu. Zato je možda bilo malo nervoze, iako se ona nije videla u procentu šuta", rekao je Jovanović posle pobede od 82:76 u 11. kolu.

Partizan sada ima trijumf više od Radničkog i nalazi se usamljen na prvom mestu tabele.

"Nisam očekivao lepu utakmicu... Više smo želeli pobedu, momci su ostavili poslednji atom snage na parketu. Jako mi je drago što smo pobedili na ovaj način", rekao je trener crno-belih.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da njegov tim nije došao da se brani i da je hteo pobedu, ali da su ga omela promašena slobodna bacanja i povreda Majkla Skota.

"Došli smo da pobedimo, jer znamo kako se pobedjuje Partizan - borbeno i ratnički. Ali, nismo to poštovali i nismo odigrali kako sam zamislio. Partizan jeste imao šut preko 50 odsto za tri, ali smo mi promašili osam bacanja. Da smo to ubacili, ne bi im pomogao ni taj procenat", rekao je Nikolić.

Najbolji igrač Radničkog Skot igrao je manje nego obično.

"Teško se pobedjuje Partizan bez najboljeg centra Jadranske lige. On je povredjen i to može mnogo da nam oteža nastavak takmičenja", dodao je Nikolić.

Ne propustite