Jovetić i Ljajić kupe pohvale...

Autor: Miloš Marković
petak 07.12.2012.
13:06
Izvor: Sportske.net

Dva fudbalera o kojima se tokom proteklom perioda govorilo u kontekstu transfera i neretko problema, oduševljavaju sportskog direktora Fiorentine.

Povezane vesti

Govoreći o Fiorentini kao klubu koji je tokom leta bila u procesu tranzicije i značajnih promena, mora se spomenuti i situacija vezana za Stevana Jovetića i Adema Ljajića.

Prvi je kao fudbaler čiji kvaliteti prevazilaze tadašnje ambicije kluba dovođen u vezu sa odlaskom u Juventus, te Čelsi i Mančester Siti, ali klub smogao snage da ga zadrži.

Drugi je svojim ponašanjem i sukobom sa bivšim trenerom izazvao mnoštvo kontroverzi i osudu navijača, ali je takođe ostao u klubu i pokazao da je naučio lekciju.

Razvoj situacije tokom jeseni i činjenica da se Fiorentina, uz odlične partije pomenutih fudbalera, nalazi na visokom 4. mestu na tabeli, idu u prilog projektu koji je, uz podršku direktora Pradea, započeo Vinćenco Montela koji Jovetića i Ljajića vidi kao važne igrače u svom timu.

„Ključni momenat čitave sezone je odluka Dela Valea da Jovetić nije na prodaju. Stevan me je ostavio bez reči ove sezone. Oduvek sam znao da se radi o vrhunskom igraču, ali nikada nisam zamišljao da može da bude ovoliko dobar.“

„Isto važi i za Ljajića. Njegovo ponašanje na terenu i van njega je za svaku pohvalu.“, rekao je sportski direktor Daniele Prade za dva bivša fudbalera Partizana.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.