Jovetić nije na prodaju

Autor: Miloš Marković
nedelja 26.08.2012.
11:37
Izvor: Sportske.net

Italijanska Fiorentina se ipak neće odreći fudbalera koji je ovog leta izazvao gnev navijača koketiranjem sa Juventusom i željom da napusti Firencu.

Povezane vesti

Oprošteno je izgleda Stevanu Jovetiću.

Iako mu je Montela tokom predsezone oduzeo kapitensku traku, iako se spekulisalo da će otići iz kluba koji je bio spreman da ga pusti za odgovarajuću odštetu, popularni Jo-Jo ostaje u Fiorentini koju će povesti u narednu sezonu već danas protiv Udinezea.

Naime, kako je objasnio direktor sporta italijanskog kluba Danijele Pradi, Stevan Jovetić i definitivno neće biti prodat, vraćena mu je traka koju će i naredne godine nositi oko ruke.

“Predsednik kluba je postavio temelje nove Fiorentine. Tokom leta smo aktivno radili, imamo jedan novi tim čiju okosnicu će i dalje činiti Stevan Jovetić”

“Kada je u pitanju crnogorski fudbaler naš stav je jasan – Jovetić nije na prodaju!”, rekao je Pradi i potvrdio reči trenera Montele da će u klnu najverovatnije do kraja prelaznog roka stići pojačanje u napadu.

“Naš cilj je da stvorimo tim koji će se u budućnosti takmičiti za najviše domete i za to nam je pre svega potreban novi napadač koji bi trebalo da stigne u narednim danima.”, rekao je on.

Da li bi nova, velika ponuda Sitija promenila stav u Firenci?


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.