Jovetić pred Sitijem, Ljajić u problemu?

Autor: Boris Jovanović
sreda 10.07.2013.
22:20
Izvor: Sportske.net

Vesti pristižu iz sata u sat kada su dvojica bivših fudbalera Partizana u pitanju. Stevan Jovetić blizu Sitija, klubovi se dogovorili. Propao transfer Robinja, Milan nema novca za Ljajića?

Povezane vesti

Dok ovo čitate sastanak između Ramadanija i predstavnika Sitija još traje, a kako tvrde mediji u Italiji, dogovor između klubova je postignut. Fiorentina je smanjila cenu i Jovetić bi mogao za 26 miliona evra da se preseli u Englesku.

Ostaju još njegovi uslovi, izgleda da se Juventus povukao, pa bi Jo-Jo mogao da prihvati ponudu "Građana". Sa druge strane u trku je probao da se uključi Junajted, no Siti je daleko odmakao u pregovorima.

Jovetić bi mogao da potpiše ugovor na četiri godine, a po sezoni bi zarađivao oko 4.5 miliona evra sa bonusima.

Što se Adema Ljajića tiče, večeras su propali pregovori između Milana i Santosa oko Robinja. Galijani je potvrdio da su se Brazilci povukli i da su im Milanovi, ali i uslovi samog igrača neprihvatljivi.

Robinjo bi mogao da ostane na San Siru što drugim rečima znači da nemaju ni mesto, ni novca za Ljajića.

Fiorentina se sada okreće drugim eventualnim ponudama, ponovo se pominje Engleska, čak i Junajted na čijem je pragu jednom Ljajić bio, ali za sada nema konkretnih razgovora.

Videćemo da li će Ljajić eventualno prihvatiti ponudu Toskanaca da produži ugovor, ali za sada je takav rasplet malo verovatan.

Čekanje se nastavlja...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.