Jovetić: "U Fiorentinu došao kao klinac, a idem kao čovek"

Autor: Beta Beta
petak 19.07.2013.
22:13
Izvor: Beta

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić rekao je danas da će ostati navijač Fiorentine do kraja života, iako je klub potvrdio da ga je prodao Mančester sitiju.

Povezane vesti

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić rekao je danas da će ostati navijač Fiorentine do kraja života, iako je klub potvrdio da ga je prodao Mančester Sitiju.

"Firenca će ostati u mom srcu, to mesto je lepo i bio sam srećan u svakom smislu, posebno što se tiče navijača koji su me voleli. Uživao sam godinama u Fiorentininom dresu. Došao sam ovde kao klinac, a odlazim kao čovek i fudbaler. Hvala svima, uvek ću biti navijač Fiorentine", rekao je Jovetić italijanskim medijima.

Jovetić će preći u Mančester Siti, a britanski mediji nagadjaju da će engleski klub Fiorentini platiti 30 miliona evra.

"Veoma sam srećan što ću preći u Siti, verujte mi. To je važan klub koji igra u Premijer ligi. Imao sam i želju da osvojim nešto. Takodje, igraću sa mojim velikim prijateljem Matijom Nastasićem", rekao je nekadašnji kapiten Partizana.

Jovetić je u jednom trenutku došao u sukob sa navijačima Fiorentine, kada je govorio o eventualnom prelasku u Juventus.

"Navijači su u ovom trenutku malo ljuti, ali je to normalno. Ja, medjutim, nikada nisam rekao ništa protiv njih, ili Fiorentine. Želim da me ljudi razumeju, još sam mlad i želeo sam da promenim sredinu, to je fer, zar ne? Znam da sam dao sve od sebe za ovaj dres", kazao je Jovetić.

Jovetić je za Fiorentinu odigrao 135 utakmica i dao 40 golova.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.