Juve opominje Inter zbog Đovinka

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.06.2012.
22:03
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Juventusa zapretio je Interu koji "krši pravila" raspitujući se za otkupljivanje ugovora Sebastijana Đovinka koji je u vlasništvu Parme i aktuelnog šampiona Italije.

Povezane vesti

Parma je prethodnih dana potvrdila da je Inter zainteresovan za dovođenje Đovinka koji je trenutno igrač u vlasništvu dva kluba.

Juventus i Parma vlasnici su ugovora ovog igrača i Bepe Marota je izarzio svoje negodovanje zbog činjenice da Inter javno pokušava da privoli Đovinka iako je to protivno pravilima poslovanja na fudbalskom tržištu Italije.

"Ne mogu da razumem kako Inter može da izrazi interesovanje za igračem koji je u vlasništvu Juventusa i Parme. To je kršenje pravila. U svakom slučaju, verujemo da će naši dobri odnosi sa Parmom doprineti brzom rešavanju pregovora oko konačnog statusa Sebastijana Đovinka" rekao je Marota.

Ukoliko Juventus do kraja nedelje ne postigne dogovor sa Parmom klubovi će pristupiti "aukciji na slepo" gde će izneti svoje ponude za igrača nakon čega će viša pobediti.

Generalni direktor Juventusa istakao je da taj klub polako privodi kraju dogovor sa Markom Veratijem koji bi i pored potpisivanja ugovora sa Juveom mogao da ostane u Peskari kao pozajmljen igrač.

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.