Juventini u transu, treća zvezda na grudima!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 07.05.2012.
09:55
Izvor: Sportske.net

U Torinu slavlje, poručuju da su 30. titula osvojili na terenu što je rukavica u lice savezu i izazvaće nove sporove. Bufon nedelju proglasio za najsrećniji dan u životu, Vučinić misli da sanja, Del Pjero da kruna ima specijalan značaj.

Povezane vesti

Odmah nakon završetka meča u Trstu krenulo je veliko slavlje, na samom terenu, ali i ulicama Torina.

Juve je osvojio titulu nakon šest godina, odmah su poručili da je ona 30. po redu i da to što su im dve oduzete za zelenim stolom ne znači ništa.

"Mi smo slavili 30 puta na terenu, toliko je puta otvoren šampanjac, a tri zvezde će biti na grudima", odmah je rekao direktor Marota čime je uputio novi izazov federaciji koja je te najave pre pad nedelja nazvala provokacijama.

"Do sada sam mislio da je to bajka da se naporan rad najviše isplati i da je 80% uspeha, sada verujem u to. Ovo je najlepši dan mog života, zajedno za osvajanjem Mondijala", pričao je u jednom dahu Điđi Bufon.

I on kaže da Juve ima 30 titula.

"To šta će pisati u mom CV - iju je nebitno, ja sam pet osvojio na terenu, iako piše tri. Ta rasprava će se nastaviti dok bude trajao italijanski fudbal. Nije ovo ništa protiv Intera, danas sam slao SMS - ove Havijeru Zanetiju sa porukom da verujem u njega. I nije me razočarao", nasmejao se najbolji golman sveta.

"Sad sam se setio da sam večeras dao i gol. Sve je nekakva izmaglica, kao da sanjam. Kakav je ovo osećaj, neverovatan", poručio je Mirko Vučinić dok većina njegovih saigrača kaže da je Juve pokazao da zaslužuje titulu, ali i da je Antonio Konte bio ključ.

Trener je njima prepustio slavu, a mediji su već sinoć počeli da se bave novim ugovorom za Del Pjera.

"Nije sad to važno, sad je doba slavlja, a čeka nas i finale kupa. O tome ćemo kasnije. Osvojio sam mnogo titula, ova ima specijalan ukus zbog svega što se dogodilo 2006. godine. Sećam se i Serije B, znam kroz šta smo sve prošli", poručio je legendarni kapiten.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.