Kako je Di Kanio rekao Fergiju da "odj..."

Autor: Boris Jovanović
petak 10.05.2013.
12:08
Izvor: Sportske.net

Menadžer Sanderlenda ispričao kako je jedne Božićne večeri ispsovao Ser Aleksa koji je želeo da ga dovede u Mančester Junajted.

Povezane vesti

Da je neko drugi u pitanju, uzeli bismo verovatno ovakve izjave sa rezervom, ali ovo je Di Kaniov način.

Italijan je jedne Božićne večeri mislio da ga prijatelj iz Italije zafrkava kada se predstavio kao Ser Aleks i ispsovao ga preko telefona.

"Ništa nisam razumeo, činilo mi se kao slab pokušaj da me prevare drugari iz Italije. Kada je rekao da je Aleks posle niza mojih psovki, malo sam se zamislio. Pre toga sam mu rekao da odj...
.", otkriva Di Kanio.

Ser Aleks ga je dva puta zvao u dva Božićna dana kako bi ga privoleo da se preseli u Junajted.

"Imao je ideju da igram iza špiceva, Tedi Šeringem je već tada imao 40 godina, pa mojih 31 nisu delovale kao veteranske godine", smeje se Di Kanio.

Italijan nije želeo da pregovara.

"Meni je bila velika čast, ali nisam mogao da izdam ljude u Vest Hemu. To su moji prijatelji, moji navijači, nisam razmišljao o tome da odem", dodao je menadžer Sanderlenda.

Pamti još jednu situaciju.

"Kada smo igrali protiv Junajteda, zastao sam da popričam sa Kerikom, a onda sam čuo kako me neko doziva. Bio je to Ser Aleks. Izašao je iz autobusa i popričali smo, bio sam najponosniji čovek na svetu. Ako jedna takva veličina dođe da vas pozdravi, verovatno nešto vredite
", objasnio je Di Kanio.

Ser Aleks je u svojoj biografiji rekao da je jedna od stvari za kojima žali u karijeri što nije doveo Di Kanija u Junajted. Inače Di Kanio je prvi put čuo za Fergusona kada je ovaj osvojio Kup Kupova sa Aberdinom.

"Slušao sam njegovu izjavu na televiziji u Italiji i sećam se da sam pomislio da deluje kao da će postati veliki menadžer. To i jeste, za mene on je i profesor i fudbalski Bog, samo mi je žao što neću imati priliku da ratujem protiv njega naredne sezone kraj aut linije"
, zaključio je Di Kanio.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.