Kako je 'Labudovima' ukradena pobeda

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 11.11.2013.
22:57
Izvor: Sportske.net

Svonsi je na volšeban način uspeo da preokrene rezultat protiv Stouka budući da je četa Mihaela Laudrupa gubila na poluvremenu sa 0:2, a onda je im je sudija Robert Madli bukvalno ukrao dva boda, dosudivši nepostojeći penal za goste u dubokoj nadoknadi. Č

Povezane vestiMeč je završen rezultatom 3:3 (golovi OVDE), a menadžer 'Labudova', Mihael Laudrup, je pokušavao da se suzdrži od optužbi na račun arbitara.

„U ovom slučaju ne znam ni da li mogu da pazim šta ću reći o sudijskim odlukama.

Svi pravimo greške i kada ih postanemo svesni ostaje nam samo da se izvinimo, ali u ovom slučaju to ne bi bilo nikakvo opravdanje.

Možda je lopta zakačila Vejna (Rutlidža) po ruci, ali pobogu, ono nema veze sa penalom. Za toliko se razmem u fudbalska pravila, tamo jasno stoji da je penal kada postoji namera igrača da zaustavi lotpu lukom, tj. kada ruka ide ka lopti i da nije penal kada lopta ide ka ruci.“
rekao je danski trener.

rutlidz


Ovaj krajnje sporan momenat ostao je po malo u senci penala na meču između Čelsija i Vest Bromvič Albiona na 'Stamford Bridžu', takođe dosuđenog u nadoknadi nakon pada Ramireša u protivničkom šesnaestercu. Eden Azar je 'Plavcima' doneo bod.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.