Kako je Nejmar učio katalonski

Autor: Nikola Ćertić
sreda 05.06.2013.
19:56
Izvor: Sportske.net

Profesorka katalonskog jezika koja je učila novo pojačanje Barselone Nejmara, okarakterisala je mladog Brazilca kao izuzetno posvećenog i vrednog učenika.

Povezane vesti

Da je Nejmar veliki radnik ne samo na terenu nego i u "školskoj klupi", potvrđuju i reči njegove profesorke koja mu je davala časove katalonskog jezika četiri dana uoči njegovo zvaničnog predstavljanja publici na "Nou Kampu".

"Zadovoljna sam kako je sve proteklo na njegovom zvaničnom predstavljanju. Bila sam nervozna, ali istina je da sam prezadovoljna imajući u vidu koliko malo vremena smo imali da se pripremimo."

"To je Nejmarova zasluga"
, rekla je Bel Žuvinija, Katalonka koja živi u Sao Paolu i koja je učila Nejmara osnovnim stvarima iz katalonskog jezika.

"Nejmar je veoma posvećen učenik, imali smo malo vremena, ali on je imao veoma dobar izgovor reči, zapravo činio je to veoma dobro", dodala je ona.

Nejmar je imao časove 4 dana po tri, tri i po sata sa svojom profesorkom, gde je pokazao da ima veliku želju za učenjem, razbijajući tako mnoge predrasude kod ljudi koje vladaju o fudalerima.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.