Kako je to biti šampion? Pečnik jedva čeka...

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.05.2014.
11:35
Izvor: Sportske.net, Sport

Još tri utakmice su ostale do kraja sezone za fudbalere Crvene zvezde i, svi veruju na Marakani, osvajanja šampionske titule posle šest ''sušnih'' sezona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda na papiru ima tri boda prednosti, a zapravo četiri, s obzirom da ima bolji međusobni skor u odnosu na Partizan, pa bi crveno-beli morali dva puta da kiksnu u preostala tri susreta, kako bi ''večiti'' rival'' imao čemu da se nada.

S obzirom na odlične igre Crvene zvezde ovog proleća, na Marakani veruju da će se šampionski pehar gotovo sigurno vratiti u Ljutice Bogdana, a jedan od najstandardnijih fudbalera crveno-belih ove sezone, Slovenac Nejc Pečnik priznaje da bi osvajanje šampionske titule za njega bio jedinstven doživljan i kruna dosadašnje karijere.

Njemu bi, naime, to bila prva titula u dosadašnjoj karijeri.

''Igrao sam u prethodnim klubovima koji nisu mogli da postanu šampioni, a od dolaska u Crvenu zvezdu sam shvatio koliko je značajno da budemo prvaci. Ostao je završni čin od 270 minuta i želim da mi ta titula bude kruna karijere'', jasan je Pečnik u izjavi za ''Sport''.

Po svemu sudeći, ključna utakmica za Zvezdu biće narednog vikenda u Užicu, protiv domaće Slobode, koja vodi grčevitu borbu za opstanak u društvu najboljih.

Biće to veliko iskušenje za ekipu Slaviše Stojanovića, ali crveno-beli veruju da uz veliku pomoć sa tribina mogu da upišu nova tri boda, a onda možda već protiv OFK Beograda na Marakani u pretposlednjem kolu i proslave titulu.

Ne propustite