Kakvi smo u očima drugih

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.10.2012.
21:41
Izvor: Sportske.net

Porazi od Belgije i Makedonije naveli su fudbalske radnike u Srbiji na analizu faktora koji su doprineli da do njih dođe. I dok mi raspravljamo o nesuglasicama na relaciji selektor - igrači, nedostatku napadača,... ima onih koji misle da nam je potrebno m

Povezane vesti

Mesta za analiziranje poraza u kvalifikacijama za SP ima mnogo. Sigurno da ne postoji samo jedan razlog koji je doveo do neuspeha a ovih dana mnogi su davali svoja viđenja stanja stvari.

Jedan od onih koji su se osvrnuli na situaciju u našoj reprezentaciji jeste i bivši napadač Jugoslavije, sada selektor BIH, Safet Sušić.

Njegova reprezentacija sjajno je počela kvalifikacije za SP i nalazi se na vodećoj poziciji u svojoj grupi a Sušić je ubeđen da Srbiji nedostaje jednostavan činilac da bi došla do rezultata.

"Ono što vama fali, bar meni tako izgleda sa strane, jer pratim sve što se dešava u republikama stare Jugoslavije, jeste malo više drugarstva. A to je ono što je naš najveći adut. I najveća snaga. Dobro, treba imati sreće i da imam takve ljude u reprezentaciji, ali i vreme koje provodimo zajedno je donelo to drugarstvo" rekao je Sušić a prenele su "novosti.rs".

Bivši reprezentativac Jugoslavije veruje da će Mihajlović izgladiti nesporazum sa Banetom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovim jer je to jedini način da se vrati mir u reprezentaciju.

"Jednostavno, Srbiji su potrebni Ivanović i Kolarov. Kao što bi trebali i svakoj reprezentaciji na svetu, jer su sjajni igrači. I koji bi se selektor odrekao najboljih. Ponoviću, mislim da je Belgija zatrovala atmosferu, a plod toga su i nesuglasice. Ima dosta vremena da se taj sukob mišljenja reši, jer je Srbija u situaciji kada im je, pod jedan, potreban mir i zajedništvo" zaključuje Sušić.

Selektor BIH dao nam je dobronameran savet a sada je na onima koji rade u reprezentaciji da se potrude da isprave ono što je "srušeno" oktobarskim aktivnostima".

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.