Kalinić debitovao, novo finale za Radnički!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.09.2013.
21:20
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Košarkaški Radničkog iz Kragujevca izborili su se za četvrto finale na turnirima u sklopu priprema za novu sezonu. Izabranici Miroslava Nikolića u petak su u polufinalu turnira u Podgorici savladali ekipu Sutjeske.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca nastavio je sa pripremama za novu sezonu u Podgorici, gde je za vikend organizovan memorijalni turnir "Ljubo Jovanović".

U prvom polufinalnom susretu Radnički je bio bolji od ekipe Sutjeske koju je tukao sa ubedljivih 74:56 (14:16, 16:16, 22:11, 22:13).

Treba istaći da je polufinale ovog memorijalnog turnira Miroslav Nikolić iskoristio da Nikoli Kaliniću pruži priliku da debituje u dresu Kragujevčana.

Reprezentativac Srbije odmah je krenuo u sjajnom ritmu i ubeležio 12 poena na večerašnjem susretu. Najefikasniji u timu Radničkog bio je Di Džej Sili sa 23 poena, dok je dvocifren učinak upisao i Lešić sa 14 poena.


Pobeda nad Sutjeskom bila je jedanaesta za košarkaše Radničkog na dvanaest kontrolnih mečeva a sutrašnje finale u "Morači" biće četvrto na isto toliko odigranih turnira.

Radnički će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Budućnosti i Lovćena a početak borbe za trofej zakazan je za 20 časova i 15 minuta.

Ne propustite