Kapiten Medojević: "Nije bilo uvreda tokom meča"

Autor: Miloš Marković
sreda 17.10.2012.
14:30
Izvor: Sportske.net

Situacija vezana za jučerašnji meč se ne stišava, lagano se otkrivaju detalji vezani za sporna dešavanja i rasističke povike sa tribina zbog kojih Srbiji preti kazna od strane UEFA.

Povezane vesti

Baš kao i Englez Deni Rouz, i kapiten srpske reprezentacije je po završetku meča dobio crveni karton, slaže se sa opštom ocenom da je slika sa kraja utakmice pokvarila utisak sa jučerašnjeg meča u Kruševcu.

„Svakako da bi bilo mnogo bolje da nije došlo do toga. Krivo mi je zbog incidenata, ipak ne milsim da je krivica isključivo naša, već i engleskih igrača.“, prenosi „Tanjug“ reči Slobodana Medojevića.

Kapiten srpskog tima ističe da nije bilo uvreda pre i tokom meča.

Tokom meča sam bio fokusiran na igru, te ne mogu da tvrdim sto posto, ali kada smo se zagrevali siguran sam da nije bilo nikakvih uvreda na rasnoj osnovi. I da je bilo nekih povika, verujem da se radi o grupici od maksimalno pet, šest ljudi.“, rekao je Medojević koji krivicu prebacuje i na englesku stranu.

Naime, Englezi su u više navrata pre samog meča, nekoliko dana u prvi plan isticali strah od rasizma i potsećali na 2007. godinu, kada su iskusili vređanja upravo na meču protiv Srbije.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.