Kapiten obazriv na startu priprema

Autor: Beta Beta
nedelja 15.07.2012.
08:20
Izvor: Beta

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić rekao je da njegova ekipa ne sme olako da prilazi utakmicama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo jer se nalazi u grupi u kojoj svako svakoga može da pobedi.

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nalazi se u Grupi A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji sa selekcijama Crne Gore, Islanda, Izraela, Estonije i Slovačke.

"Ne smemo olako da prilazimo utakmicama, poučeni ranijim iskustvima. Svako svakog može da pobedi, pogotovo neka gostovanja na Islandu, Izraelu, gde je teško igrati na strani i tamo moramo biti maksimalno spremni", rekao je Krstić novinarima na treningu u Beogradu.

Popularni Krle ističe da će naredni dani biti najbitniji kada su pripreme za EP u pitanju.

"Još su uvodni treninzi, ima dosta novih igrača koji nisu naviknuti jedni na druge. Početak priprema je, svi su još nespremni, nekim malo više, neki manje, ali to je normalno za ovaj deo priprema. Narednih 10-ak dana je najbitniji deo priprema da se izjednače svi igrači", kazao je Krstić.

On još nije počeo da trenira zbog povrede, ali je istakao da se nada da će do početka kvalifikacija biti spreman.

"Nije problem biti sa ekipom, iako sam povređen. Radim terapije, još nisam spreman ni za kakav trening ili trčanje. Nadam se da ću moći da igram u kvalifikacijama, ali neću to znati dok ne uradim sve preglede i kada ću moći da počnem da trčkaram", kazao je Krstić.

Srbija će prvu utakmicu kvalifikacija igrati protiv Islanda u gostima 14. avgusta.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.