Kapiten Pavlovski: "Umorni smo, ali spremni!"

Autor: Miloš Marković
sreda 31.07.2013.
22:47
Izvor: Sportske.net

Predvodnik sjajne generacije 'Orlića' govorio je pred sutrašnje finale protiv Francuske i ponovio želju čitavog tima da prebrodi i ovu poslednju prepreku na putu ka evropskom vrhu.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije postigla je fenomenalan uspeh plasmanom u finale Evropskog prvenstva.

Izabranici Ljubinka Drulovića pred sobom imaju utakmicu protiv rivala iz grupe, ekipe Francuske, kju svi u taboru reprezentacije Srbije izuzetno poštuju.

Govoreći o sutrašnjem protivniku, kapiten Srbije Marko Pavlovski ističe da je njegova ekipa spremna za poslednji korak.

„Biće teško igrati dva puta protiv istog rivala.“

„Francuska je sjajna ekipa koja ima fenomenalne pojedince, ali mi smo spremni. Umorni smo nakon četiri fantastične utakmice, ali spremni da se borimo za trofej.“, rekao je Pavlovski koji ima recept za sutrašnji meč.

„Igramo protiv jakog rivala i biće veoma bitno da ostanemo mirni i koncentrisani. Ko god zadrži hladnu glavu izlazi kao pobednik.“, rekao je on.

Priznaje Pavlovski da u ekipi Srbije vlada euforija. 'Orlići' sa velikim motivom idu u finale spremni da obraduju svoje navijače u domovini.

„Čujem da je u Srbiji veliko uzbuđenje zbog naših rezultata, meni je kao kapitenu ovog tima velika čast da mogu da predstavljam i vodim ovu generaciju fudbalera.“

„I u našem timu vlada euforija. Ne dešava se svaki dan da igrate finale Evropskog prvenstva. Nakon ovoga ulazimo u istoriju srpskog fudbala i zaista ne želimo dap ropustimo priliku i osvojimo trofej koji bi začinio uspeh.“, zaključio je kapiten.

Inače, utakmica između Srbije i Francuske se igra u četvrtak od 20.45.


Ne propustite