Karadžić: "Gde su dokazi za optužbe?"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 20.09.2012.
10:23
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Reagujući na optužbe holandske poslanice Emin Bozkurt, prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije poručio da želi da vidi konkretne dokaze o nameštanju mečeva u Srbiji.

Povezane vesti

Naime, u svom izveštaju namenjenom Evropskom parlamentu, holandska poslanica Emin Bozkurt istakla je listu zemalja u kojima „Kriminalci ubeđivanjem, podmićivanjem i pretnjama utiču na igrače i sudije kako bi nameštali mečeve", a među zemljama u njenom izveštaju se našla i Srbija.

Reagujući na takve otpužbe, Tomislav Karadžić je istakao da je od autorke studije o nameštanju mečeva, pomenute Bozkurt, tražio konkretne dokaze.

Tražio sam originalan tekst izjave gospođe Bzkurt, jer elim da se detaljno informišem šta tu konkretno piše.“, prenosi „Žurnal“ reči predsednika FS Srbije.

„Tražićemo tačno da vidimo o kojim je utakmicama reč, međutim ja takvih informacija o nameštanju mečeva u Srbiji nemam."

"Očekujem da gospođa pošalje konkretne dokaze, a ako krivica postoji, niko neće biti izuzet odgovornosti.“, rekao je Tomislav Karadžić koji je za danas zakazao sednicu Izvršnog odbora u Staroj Pazovi.

Na sednici IO FS Srbije će se, između ostalog raspravljati i o pomenutim optužbama, a biće i verifikovana lista međunarodnih sudija za 2013. godinu. Jedna od tema je i usvajanje liste kontrolora suđenja na utakmicama Super lige i Prve lige Srbije.

Takođe, na današnjoj sednici će se odrediti cene ulaznica za meč A reprezentacije protiv Belgije.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.