Karera: "Pravila su pravila..."

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.09.2012.
21:31
Izvor: Sportske.net

Zamenik Antonia Kontea na klupi Juvetusa Masimo Karera poručio je vlasniku Udinezea da su fudbalska pravila uslovila isključenje Željka Brkića i Juvetusovu nadmoć na terenu.

Povezane vesti

Vlasnik Udinezea Đampaolo Poco odmah nakon meča na "Friuliju" osuo je paljbu po glavnom arbitru zbog isključenja Željka Brkića u 12. minutu utakmice.

Vršilac dužnosti trenera Juventusa Masimo Karera, koji na zvaničnim utakmicama sedi na klupi umesto suspendovanog Kontea, poručio je da nisu sudije krive Udinezeu već fudbalska pravila.

"Pravila su pravila. Kada poslednji čovek odbrane napravi prekršaj isključenje je obavezno. Šteta za Udineze ali pravila moramo poštovati" rekao je Karera.

Kako se Juventus nalazi u istoj grupi sa Čelsijem u Ligi šampiona na tribinama stadiona "Friuli" bio je prisutan i Roberto Di Mateo.

Kareru nije posebno interesovalo to što je menadžer Čelsija vršio skauting i poručio je da nije siguran koliko je Italijan mogao da uoči karakteristike šampiona Italije u meču gde je protivnik bio brojčano inferioran.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.