'Karioke' na Mondijalu bez Ronaldinja i Kake!

Autor: Boban Filipović
sreda 07.05.2014.
17:09
Izvor: Sportske.net

Luis Felipe Skolari je omražen u Srbiji još od onog udaranja pesnicom Ivice Dragutinovića kada je bio selektor Portugala, sada razloga za "mržnju" ovog gospodina ima još više -nije uvrstio na spisak putnika za Mondijal Ronaldinja i Kaku.

pogmogoal.com
pogmogoal.com

Povezane vesti

Brazil slovi za prvog favorita za osvajanje Svetskog prvenstva na kom je domaćin, a selektor Skolari će to pokušati da sporvede u delo sa sledeća 23 igrača.

Golmani: Žulio Cezar (Toronto), Džeferson (Botafogo), Viktor (Atletiko Mineiro).

Odbrana: Dani Alveš (Barselona), Maikon (Roma), Marselo (Real Madrid), Maksvel (PSŽ), David Luiz (Čelsi), Tijago Silva (PSŽ), Dante (Bajern Minhen), Enrike (Napoli).

Sredina: Luis Gustavo (Volfsburg), Paulinjo (Totenhem), Ramireš (Čelsi), Fernandinjo (Mančester Siti), Oskar (Čelsi), Vilijan (Čelsi), Ernaneš (Inter), Bernar (Šahtjor Donjeck).

Napad: Fred (Fluminense), Nejmar (Barselona), Hulk (Zenit), Žo (Atletiko Mineiro).

Iako smo se nadali da bi na spisku ipak mogli da se nađu čarobnjaci Kaka i Ronaldinjo, njih nećemo gledati na Mondijalu. Na njemu nema ni Lukaša Moure, Kutinja, Felipea Luisa, Roberta Firmina...

Podsetimo, Brazil je poslednji put osvojio titulu svetskog šampiona 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, selektor je bio upravo Luis Felipe Skolari, a udarni trio te sjajne generacije činili su Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinjo.


Ne propustite